Γνώρισε μαζί μας την MEDITERRANEAN YOUTH

MEDITERRANEAN YOUTH

    Όλα ξεκίνησαν από μία γιαγιά, τη γιαγιά Ευγενία , η οποία μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Εκεί όπου δημιουργούσε φυσικά καλλυντικά με αγνά υλικά από την Μεσόγειο γεμάτα ευεργετικές ιδιότητες. Η Κυρία Ευγενία μεγάλωσε δύο εξαιρετικά κορίτσια στα οποία κληρονόμησε την τέχνη του να δημιουργείς φυσικά-εξαιρετικής ποιότητας καλλυντικά. Αχ αυτές τις γιαγιάδες πόσο τις αγαπάμε..

Η Μαρία και η Ευγενία (οι εγγονές) λοιπόν, συνέχισαν αυτή την κληρονομιά & σε συνδυασμό με τις σπουδές τους στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών ίδρυσαν την MEDITERRANEAN YOUTH.

Μία ανερχόμενη εταιρεία με προϊόντα , όπως καταλαβαίνετε, περιποίησης προσώπου (κρέμες ενυδατικές, κρέμες ματιών, serum). Τα προϊόντα τους χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

  • MY DETOX: Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα προϊόντα, τα οποία έχουν να κάνουν με την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό της επιδερμίδας από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Ως βασικό συστατικό έχουν την κάπαρη ή αλλιώς <<το Σμαράγδι της Μεσογείου>> και την ελιά.

Screenshot_2019-09-17 My Detox Face Care Archives - Mediterranean Youth

Screenshot_2019-09-17 My Detox Face Care Archives - Mediterranean Youth(2).png

  • MY RADIANT: : Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα προϊόντα που προσφέρουν ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα απομακρύνοντας τις διχρωμίες από το δέρμα. Εάν στόχος σου είναι η λάμψη και η απαλότητα αυτής, τότε ξέρεις τι να επιλέξεις. Σε αυτή την κατηγορία βασικά συστατικά αποτελούν το μήλο και το φραγκόσυκο.

Screenshot_2019-09-17 My Radiant Face Care Archives - Mediterranean Youth.png

Screenshot_2019-09-17 My Radiant Face Care Archives - Mediterranean Youth(1).png

 

|REVIEW|

Πριν μιλήσουμε για το προϊόν σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα του. Θα θέλαμε να σταθούμε για λίγο στη συσκευασία. Πόσο όμορφα χρώματα, δεμένα άρτια μεταξύ τους.Για εμάς αυτού του είδους συσκευασίες , δείχνουν επαγγελματισμό και ένα προϊόν άξιο προσοχής. Ας μιλήσουμε τώρα, για τις κρέμες. Δοκιμάσαμε, μία κρέμα προσώπου για ενυδάτωση, λάμψη & μείωση των λεπτών γραμμών και την κρέμα ματιών της σειράς RADIANT. Φυσικά σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα (5ημερών) δεν μπορούμε να δούμε μείωση λεπτών γραμμών αλλά είδαμε λείανση αυτών.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη κρέμα είναι αρκετά ενυδατική και κλειδώνει την υγρασία του προσώπου μας , γεγογός που μας κάνει να αισθανόμαστε υγιή και λαμπερή την επιδερμίδα μας για ώρες.

Σε ότι έχει να κάνει με την κρέμα ματιών, επίσης είναι πολύ ενυδατική.Γι’αυτό και μειώνει σιγά σιγά τους μαύρους κύκλους.Το κυριότερο είναι ότι μειώνει άμεσα το πρήξιμο στην περιοχή.

 

 

 

FIND MORE

 

Screenshot_2019-09-17 My Radiant Face Care Archives - Mediterranean Youth.png

Screenshot_2019-09-17 My Detox Face Care Archives - Mediterranean Youth(2).png

Advertisement

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: