Τζάρα, Vegan creative ideas.

Στην δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε είμαστε όλοι μαζί! Το novisvitae.com αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα καμπάνια #wearealltogethernow. Στα πλαίσια αυτού, στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις διαφημίζοντας αυτές εντελώς δωρεάν μέσα από άρθρα αλλά και βίντεο στο instagram! Είμαστε μαζί. Είμαστε ενωμένοι!

www.novisvitae.com/wearealltogether


Στην Τζάρα θα βρεις vegan, οργανικά,  χειροποίητα προϊόντα. Τι είδους προϊόντα; Μαρμελάδες, λικέρ, γλυκά του κουταλιού, λουκούμια, φυσικές λεμονάδες. Δεν ξέρω τι να πρώτο πω. Αρχικά, θα πούμε μπράβο στο άτομο που βρίσκεται πίσω από όλο αυτό. Από το αγρόκτημα της Σάμου κατευθείαν στην κουζίνα μας. Τίποτα πιο υγιές από αυτό.

unnamed

 

Η Τζάρα δημιουργήθηκε στα τέλη του 2019, με σκοπό να μοιραστώ τις ιδιαίτερες μαγειρικές δημιουργίες μου, με όλους εκείνους  που το επιθυμούν  και τους αφορά. Vegan επιλογές για όσους θέλουν να περιορίσουν τα ζωικά λίπη και παράγωγα, αλλά και για όσους θέλουν να πειραματιστούν γευστικά. Όσπρια, βότανα και φρούτα σε συνδυασμούς που αξίζει να υπάρχουν σε κάθε κουζίνα.  Μας λέει ο δημιουργός κύριος Λαγός.

Οι γεύσεις των προϊόντων είναι ειλικρινά μοναδικές. Θα έλεγε κανείς ότι ενώνεται η παραδοσιακή με την μοντέρνα κουζίνα. Αγνά υλικά μέσα σε γυάλινα μπουκαλάκια. Να πούμε και μπράβο γι’αυτό ( no more plastic, please)! Στη Τζάρα ο ουρανίσκος σου θα γευτεί υλικά και αρώματα που θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις..

 

 Χαρακτηριστικό μας προϊόν το γλυκό κουταλιού κουμ-κουατ με τσάι του βουνού καθώς και η μαρμελάδα ρεβίθι. Αποκλειστικά δικές μας πρωτοτυπίες και συνταγές. Στόχος μας άλλωστε είναι να δώσουμε νέα πνοή και ταυτότητα σε παραδοσιακές παλιές συνταγές. Μια επαναπροσέγγιση που στοχεύει στις ευεργετικές ιδιότητες των οσπρίων και των βοτάνων. 

 

 

Εγώ πάλι νομίζω ότι ήρθε η εποχή για μία δροσερή φυσική λεμονάδα στο μπαλκόνι..

FIND MORE 

LIKE JARA ON FACEBOOK

FOLLOW JARA ON INSTAGRAM

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s