ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ UNO ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ UNO ME X NIKE & ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ!

Η Nike και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιορτάζουν τα 50 χρόνια UNO® με ένα «κάρφωμα» στην καρδιά της μόδας, παρουσιάζοντας μια σειρά υποδημάτων, ρούχων, θεματικές κάρτες UNO® και ένα UNO Αpp-Event.

H Mattel ανακοινώνει την νέα της συνεργασία με τον κουρφαίο αθλητή του NBA και πολυτιμότερο παίχτη για την χρονιά 2019-2020, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δηλώνει μεγάλος θαυμαστής των καρτών UNO®. Μία συνεργασία που θα σε συναρπάσει εξαιτείας των μοναδικών σχεδίων, των εμβληματικών χρωμάτων και της μεγάλης αγάπης της οικογένειας Αντετοκούνμπο, στο παιχνίδι.

«ΘΕλω κΑθε προϊόν να εΙναι γνΗσιο και αυθεντικΟ και το να παΙζω UNO® με τα αδΕρφια μου εΙναι Ενα μεγΑλο μΕρος της ζωΗς μας», εΙπε ο ΓιΑννης ΑντετοκοΥνμπο. «Η ομΑδα της Nike Εκανε εξαιρετικΗ δουλειΑ υλοποιΩντας τις ιδΕες μου και πιστεΥω ότι έχουν δημιουργΗσει σε αυτή τη συλλογΗ, προϊόντα για κΑθε λΑτρη της Nike, του UNO® και του μπΑσκετ».

Από τις 11 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμη η έκδοση UNO® με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία θα διαθέτει έναν νέο κανόνα ώστε οι παίκτες να κλέψουν την σειρά ῾πιέζοντας῾ για κάποιος λάθος. Το σετ θα πωλείται μέσα απο την ιστοσελίδα της Mattel και το NTWRK.

Όπως καταλαβαίνεται η σειρά δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει φούτερ και αθλητικά παπούτσια. Σχέδια που ο Γιάννης επιλέγει στην καθημερινότητα, μίας και η άνεση αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Το καπέλο και ένα κλασικό βαμβακερό μπλουζάκι με τον αριθμό της φανέλας του Γιάννη, θα είναι διαθέσιμα μέσα στους επόμενους μήνες, στο Nike.com.

Η σειρά υποδημάτων με την υπογραφή της Nike Zoom Freak 3, Air Force 1 και Offline με χρώματα UNO® και το σχέδιο του Γιάννη. Ωστόσο, μόνο για μέλη, θα λανσάρουν ένα μαύρο χρώμα Zoom Freak 3, με λογότυπο 50 χρόνια UNO® στη γλώσσα του παπουτσιού και κάρτες μπαλαντέρ στο μπροστινό μέρος του. Πρωταγωνιστές, τα βασικά χρώματα του παιχνιδιού για να ολοκληρώσουν μια εμφάνιση UNO®.

Find More

@UNO, Nike & @MattelCreations

Advertisement

Posted

in

by

Comments

One response to “ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ UNO ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ UNO ME X NIKE & ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ!”

  1. Ειρήνη Γκιτσάλη Avatar

    Επιτέλους λίγο χρώμα βρε αδερφέ. Νομίζω χρειαζόταν.

    Like

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: