Η MAC COSMETICS, ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ #HYPNOTIZING HOLIDAY

Η M· A·C  COSMETICS, κΑνει τις φετινΕς γιορτΕς μοναδικΕς δημιουργΩντας μΙα ατμΟσφαιρα Άκρως εορταστικΗ. ΑντλΩντας έμπνευση απΟ την υπνωτικΗ μαγεΙα των ΧριστουγΕννων. η M· A·C  δημιοΥργησε  μια συλλογΗ που παΙζει με οπτικΕς ψευδαισθΗσεις, μαγικΕς αποκαλΥψεις, απΙστευτα «τρικ» του μακιγιΑζ και δημιουργικΟτητα.

Mε τις πέντε, νέες αποχρώσεις μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και συνδυάζοντας υφές lipgloss, να δημιουργήσεις εφέ και ένα μακιγιάζ που θα μείνει αξέχαστο…  «Είναι ο πλέον καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα χείλη σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ σκίασης» λέει η Αμερικανίδα Senior Artist Tiffany Johnston.

Φυσικά, για το απόλυτο γιορτινό look, δεν επιτρέπεται να λείπει το eyeliner. Αυτό, το μαγικό προϊόν που κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο έντονο, πιο sexy, που από την μία σε δυσκολεύει για να βγάλεις την γραμμή ίδια και από τις δύο πλευρές αλλά από την άλλη μόλις το καταφέρεις, δεν σταματάς να το χρησιμοποιείς στο μακιγιάζ σου. Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό στην νέα σειρά “Hypnotizing Holiday” είναι οι σκίες της, και δεν αναφέρομαι μόνο στις αποχρώσεις αλλά στο ότι με έναν μαγικό τρόπο αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φως.

 «Ειτε μονες τους, ειτε συνδυασμενες με άλλες αποχρωσεις, αυτες οι σκιες μπορουν να απογειωσουν το look σας.»

 Oλοκληρώστε το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με την τελική πινελιά: εντυπωσιακές βλεφαρίδες που μαγνητίζουν.

 

Για εσένα που θες να δοκιμάσεις κάθε προϊόν από την νέα συλλογή ή θες να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σου, η M· A·C  δημιούργησε 18 μαγικά kits με επιλεγμένα προϊόντα για να αιχμαλωτίσεις τα βλέμματα… Πίστεψε ξανά στην μαγεία των Χριστουγέννων και μάγεψε τους όλους στις φετινές γιορτές 🎄

FIND MORE

www.maccosmetics.gr

*Η M· A·C  συμμερίζεται στη δέσμευσή σας απέναντι στο περιβάλλον. Το packaging αυτών των Χριστουγέννων έχει δημιουργηθεί με στόχο τη βιωσιμότητα, στοχεύοντας στην μείωση της χρήσης πλαστικού. *

Advertisement

Posted

in

by

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: