Ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης;

Η περιποίηση του προσώπου μας, αποτελεί την πιο σημαντική διαδικασία μέσα στην ημέρα μας και συνίσταται να την ακολουθούμε δύο φορές την ημέρα ( πρωί – βράδυ). Πλέον, μία κρέμα δεν αρκεί για να έχουμε μία καθαρή και υγιή επιδερμίδα. Φυσικά, μεγάλο ρόλο κατέχει και η διατροφή μας αλλά αυτό θα το συζητήσουμε σε επόμενο άρθρο.

Photo by Daria Shevtsova on Pexels.com

 Ας επιστρέψουμε λοιπόν, στην συζήτηση  που ξεκινήσαμε. Δεν αρκεί μία μόνο ενυδατική για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αποτελείται από πολλά προϊόντα βάσει των αναγκών μας και φυσικά την καθοδήγηση των ειδικών. First step, επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα. Εάν τα έχεις βρει, φύγαμε αμέσως για το δεύτερο βήμα. Ποιο είναι; Το θέμα της σημερινής συζήτησης. Ποια είναι η σωστή σειρά νΑ χρησιμοποιήσω τα προϊόντα μου;

Κάναμε την έρευνα μας, ρωτήσαμε τους ειδικούς και καταλήξαμε στο εξής. Ξεκινάμε πάντα από τα πιο “ελαφριά” προϊόντα, εννοώντας σε υφές ελαφριά. Πιο αναλυτικά: Πάντα ξεκινάμε με τον καθαρισμό της επιδερμίδας μας. Στην συνέχεια χρησιμοποιούμε κάποιο toner, το οποίο θα αφαιρέσει τυχον υπολείμματα και θα ενυδτώση την επιδερμίδα. Έπειτα, εφαρμόζουμε serum και τέλος ενυδατική και την αντηλιακή!

Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στα social!

Advertisement

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: